• f5e4157711

Wanrranty saka Eurborn

JAMINAN Eurborn Co., Ltd Kahanan lan watesan 

 

Eurborn Co. Ltd njamin produke saka manufaktur lan / utawa cacat desain sajrone wektu sing ditemtokake miturut ukum sing ditrapake. Periode garansi bakal diwiwiti saka tanggal invoice. Garansi bagean produk tahan suwene 2 taun lan diwatesi karo korosi pitting awak. Pangguna pungkasan utawa sing tuku bisa ngirim klaim marang pemasok kanthi menehi faktur tuku utawa kuitansi penjualan kanthi dokumentasi sing kacathet ing item 6 lan gambar sing nuduhake cacat, gambar sing nuduhake lingkungan operasi produk, gambar nuduhake sambungan listrik produk, gambar sing nuduhake rincian driver. Eurborn Co., Ltd kudu dilaporake babagan cacat nulis paling ora rong wulan wiwit tanggal kasebut ditemtokake. Dokumen klaim lan gegandhengan bisa dikirim liwat email menyanginfo@eurborn.com utawa liwat surat biasa menyang Eurborn Co., Ltd, liwat No. 6, Hongshi Road, Distrik Ludong, Humen Town, Dongguan City, Provinsi Guangdong, China. Garansi diwenehake kanthi syarat ing ngisor iki:

 1. Jaminan mung ditrapake kanggo produk, sing dituku saka Dealer Eurborn Co. Ltd sing sah utawa saka Eurborn Co. Ltd, sing wis lunase dibayar;

 

 2. Produk kudu digunakake ing lingkup panggunaan sing diidini kanthi spekulasi teknis;

 

3. Produk kudu diinstal dening teknisi sing nduweni kualifikasi sesuai karo instruksi instalasi, sing kasedhiya yen dijaluk;

 

4. Instalasi produk kudu disertifikasi dening teknisi instalasi sing sesuai karo undang-undang sing ditrapake. Yen ana klaim, sertifikasi iki kudu disedhiyakake karo faktur tuku produk lan formulir RMA (Mangga entuk formulir RMA saka penjualan Eurborn) sing wis diisi;

 

 5. Jaminan ora ditrapake yen: produk wis dimodifikasi, dirusak utawa didandani karo pihak katelu sing durung nampa ijin sadurunge saka Eurborn Co. Ltd; instalasi produk listrik lan / utawa mekanik ora bener; produk kasebut dioperasikake ing lingkungan sing ciri ora cocog karo sing dibutuhake kanggo operasi sing bener, kalebu gangguan garis lan kesalahan sing ngluwihi watesan sing ditemtokake standar IEC 61000-4-5 (2005-11); produk wis rusak kanthi cara apa wae sawise ditampa saka Eurborn Co. Ltd; Warranty uga ora ditrapake kanggo cacat produk amarga kedadeyan sing ora kaduga lan kedadeyan sing ora bisa diramal, kayata kahanan sing ora disengaja lan / utawa force majeure (kalebu kejutan listrik, kilat) sing ora bisa dianggep proses produksi produk sing rusak;

 

 6. LED sing digunakake Eurborn Co. Ltd ing produk kasebut dipilih kanthi tliti miturut ANSI (American National Standards Institute) C 78.377A. Nanging, variasi suhu warna bisa uga beda-beda saka siji. Variasi kasebut ora bakal dianggep cacat yen ana ing watesan toleransi sing ditemtokake dening pabrikan LED;

 

 7. Yen Eurborn Co. Ltd ngakoni cacat kasebut, bisa uga milih ngganti utawa ndandani produk sing rusak. Eurborn Co. Ltd bisa ngganti produk sing cacat karo produk alternatif (sing bisa beda-beda miturut ukuran, emisi cahya, suhu warna, indeks rendering warna, finish lan konfigurasi) sing sejatine padha karo sing cacat;

 

 8. Yen ndandani utawa ngganteni mbuktekake mokal utawa larang regane luwih akeh tinimbang rega invoice saka produk cacat, Eurborn Co. Ltd bisa mungkasi kontrak penjualan lan mbalekake rega tuku menyang pembeli (biaya transportasi lan instalasi ora kalebu);

 

9. Kudu kudu Eurborn Co. Ltd mriksa produk sing rusak, biaya instal lan transportasi ora tanggung jawab kanggo sing tuku;

 

10. Garansi ora ditrapake kanggo kabeh biaya tambahan sing diasilake kanggo kerja apa wae kanggo ndandani utawa ngganti produk sing rusak (kayata biaya kanggo nglumpukake / ora nglumpukake produk utawa kanggo ngeterake produk sing cacat / ndandani / anyar uga biaya kanggo pembuangan , sangu, plancongan lan perancah). Biaya kasebut dikatutake marang sing tuku. Kajaba iku, kabeh bagean tundhuk nyandhang, kayata batere, bagean mekanik sing kudu dipakai, penggemar digunakake kanggo nyebar panas aktif ing produk kanthi sumber LED; uga cacat piranti lunak, kewan omo utawa virus ora dijamin babar pisan iki;

 

 11. Sembarang biaya sing dipasang saka instal produk sing rusak lan instalasi pengganti (anyar utawa didandani) bakal ditanggung dening sing tuku;

 

12.Eurborn Co., LTD ora tanggung jawab kanggo karusakan material utawa material sing dialami pembeli lan pihak katelu sing amarga cacat sing ditemtokake, kayata kelangan panggunaan, kelangan bathi lan kelangan tabungan; wong sing tuku ora bakal nuntut hak maneh saka Eurborn Co., LTD babagan produk cacat. Utamane, sing tuku bisa uga ora nuntut saka Eurborn Co., LTD apa wae biaya sing disimpen kanggo nyimpen produk sing rusak / rusak utawa uga biaya lan / utawa ganti rugi liyane. Kajaba iku, pembeli ora bakal njaluk lan / utawa nuntut tambahan pembayaran, pangurangan rega utawa mungkasi kontrak pasokan.

 

 13. Sawise identifikasi, cacat sing disebabake dening pembeli utawa pihak katelu, Eurborn Co. Ltd bisa mbantu ndandani yen bisa didandani. Lan bakal dikenani biaya 50% rega dodolan minangka biaya ndandani. (biaya transportasi lan instalasi ora kalebu); Produk kasebut wis dimodifikasi, dirusak utawa didandani karo pembeli utawa pihak katelu sing durung nampa ijin sadurunge saka Eurborn Co. Ltd, Eurborn Co., Ltd duwe hak kanggo nolak perbaikan;

 

 14. Perbaikan garansi sing ditindakake dening Eurborn Co. Ltd ora kalebu tambahan babar pisan kanggo produk sing wis didandani; Nanging, periode garansi lengkap ditrapake kanggo bagean panggantos sing digunakake kanggo ndandani;

 

 15.Eurborn Co., Ltd ora nampa tanggung jawab apa wae ngluwihi garansi iki, ora kalebu hak liya sing diwenehake dening ukum;


Wektu kiriman: Jan-27-2021