• f5e4157711

Hubungi Kita

Alamat

Kantor Penjualan: Kamar 702, Bangunan Komersial Zhe Jiang, No. 430 Dongguan Avenue, Distrik Nancheng, Kota Dongguan, Provinsi Guangdong, China

Alamat Pabrik: Ora. 6, Hongshi Road, District Ludong, Humen Town, Dongguan City, Provinsi Guangdong, China.

skype

skype: Maggie@eurborn.com

WeChat

WeChat: 285921897

Telpon

Kantor sales Tel: +86 769 23022798; Fax: +86 769 23022799

Telp Pabrik: +86 769 8523 2755; Fax: +86 769 8523 2835

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

** Cathetan penting: Kita bakal prioritas pesen sing kalebu "Jeneng perusahaan". Priksa manawa ninggalake informasi iki karo "pitakon sampeyan". Matur nuwun