Produk

  • In-Ground GL112H

    GL112H Ing Lemah

    21-541

    Model pemotretan fisik No. LED Brand Color Beam PowerMode Input Kabel Kabel Daya Lampu Flux Dimensi DrillSize GL112H CREE CW, WW, NW, Green Green, Blue, Amber S20 / F60 Constant saiki 350mA Series 1.1M 2X0.4MM² Kabel 1W 100LM D23X40 D19 GL112HD CREE CW, WW, NW, Green Green, Blue, Amber S20 / F60 Voltan konstan 24VDC Paralel 1.1M 2X0.4MM² Kabel 1.3W 100LM D23x45 D19 * Dhukungan IES Data. ■ Peta proyek

  • In-Ground GL116

    GL116 Ing Lemah

    21-541

    Model pemotretan fisik No. LED Brand Color Beam PowerMode Input Kabel Kabel Daya Lampu Flux Dimensi DrillSize GL116 CREE CW, WW, NW, Green Green, Blue, Amber S12 / F45 350MA Series 3M 2X0.75mm² Constant saiki Kabel 1W 100LM D60X45 D50 GL116D CREE CW, WW, NW, Green Green, Blue, Amber S12 / F45 Voltase 24VDC Paralel 3M 2X0.75mm² Kabel 1.3W 100LM D60X45 D50 GL116C CREE CW, WW, NW, Green Green, Blue, Amber S12 / F45 Seri 350mA tetep Kabel 1M 2X0.75mm² 1W 100LM D60X45 D50 ...

  • In-Ground GL140

    GL140 Ing Lemah

    21-541

    Pemotretan fisik MODEL NO. LED Brand Color Beam PowerMode Input Kabel Kabel Daya Luminous Flux Dimensi Drill Ukuran GL140 CREE CW.WW, NW. Abang Merah, Biru, Amber 10 / S20 / 30/45 / F60 Kabel 350mA Seri 3M 2X0.75mm² Konstan saiki 3m 300LM D76X47 D65 GL140D CREE CW.WW, NW. Green Red, Blue. November 10 / S20 / 30/45 / F60 Voltan konstan 12 / 24VDC Paralel 3M 2X0.75mm² Kabel 3.5W 300LM D76X47 D65 GL140RGB CREE R + G + B 10 / S20 / 30 / 45 / F60 Saiki 350mA Seri 2x3M 4X0.5mm² Kabel 3W N / A D76X ...

  • In-Ground GL150

    GL150 Ing Lemah

    21-541

    Pemotretan fisik MODEL NO. LED Brand Color BEAM PowerMode Input Kabel Kabel Daya Luminous Flux Dimensi DrillSize GL150 CREE CW.WW, NW, Green Green, Blue, Amber 120 Constant saiki 350mA Series 3M 2X0.75mm² Kabel 3W 300LM D76X47 D65 GL150D CREE CW.WW, NW, Abang Tegangan ijo, Biru, Amber 120 Konstan 12 / 24VDC Paralel 3M 2X0.75mm² Kabel 3.5W 300LM D76X47 D65 GL150SQ CREE CW, WW, NW, Abang Hijau, Biru, Amber 120 Konstan 350mA Seri 3M 2X0.75mm² Kabel 3W 300LM 76X76X47 D65 GL15 ...

  • In-Ground GL166

    GL166 Ing Lemah

    21-541

    Pemotretan fisik MODEL NO. LED Brand Color BEAM PowerMode Input Kabel Kabel Daya Luminous Flux Dimensi DrillSize GL166 CREE CW.WW, NW, Green Green, Blue, Amber S10 / F40 Constantcurrent 350mA Series 3M 2X0.75mm² Kabel 6W 600LM D96X47 D85 GL166D CREE CW, WW, NW, Kabel Hijau Abang, Biru, Amber S10 / F40 24VDC Paralel 3M 2X0.75mm² Kabel 6.5W 600LM D96X47 D85 GL166RGB CREE 2R + 2G + 2B S10 / F40 Constantcurrent 350mA Series 2x3M 4X0.5mm² Kabel 6W N / A D96X47 D85 GL166 2R + 2 ...

  • Spot light PL021

    Lampu titik PL021

    21-541

    Pemotretan fisik MODEL NO. LED Brand Color BEAM PowerMode Input Kabel Kabel Daya Luminous Flux Dimensi DrillSize PL021 CREE CW, WW, NW, Red, Green, Blue, Amber 12/45 Constant current 350mA Series 3M 2X0.75mm² Cable 1W 100LM 60X60X78 N / A PL021D CREE CW, WW, NW, Abang Hijau, Biru, Amber 12/45 Tegangan terus-terusan 24VDC Paralel 3M 2X0.75mm² Kabel 1.3W 100LM 60X60X78 N / A PL021RGB Edison RGB 45 Konstan 350mA Series 2x3M 4X0.5mm² Kabel 3W N / A 60X60X78 N / A PL021DMX-RGB Edison RGB ...

  • Spot light PL023

    Lampu titik PL023

    21-541

    Pemotretan fisik MODEL NO. LED Brand Color Beam PowerMode Input Kabel Kabel Daya Luminous Flux Dimensi Drill Ukuran PL023 CREE CW, WW, NW, Red Green, Blue, Amber S20 / F60 Constant saiki 350mA Series 3M 2X0.75mm² Kabel 3W 300LM 70x70x89 N / A PL023D CREE CW, WW , NW, Abang Abang, Biru, Amber S20 / F60 Tegangan terus-terusan 24VDC Paralel 3M 2X0.75mm² Kabel 3.5W 300LM 70x70x89 N / A PL023RGB Edison RGB 10/20/45/60 Konstanta 350mA Series 2x3M 4X0.5mm² Kabel 9W N / 70x70x89 N / A PL023DMX-RGB ...

  • Spot light PL026

    Lampu titik PL026

    21-541

    Pemotretan fisik MODEL NO. LED Brand Color Beam PowerMode Input Kabel Kabel Daya Luminous Flux Dimensi Drill Ukuran PL026 CREE CW, WW, NW, Green Green, Biru, Amber S10 / F40 Konstan 350mA Series 3M 2X0.75mm² Kabel 6W 500LM 85X85X104 N / A PL026D CREE CW, WW , NW, Abang Hijau. Biru, Amber S10 / F40 Tegangan terus-terusan 24VDC Paralel 3M 2X0.75mm² Kabel 6.5W 500LM 85X85X104 N / A PL026RGB CREE 2R + 2G + 2B S10 / F40 Konstanta 350mA Series 2x3M 4X0.5mm² Kabel 6W N / A 85X85X104 N / A PL026DMX-R ...

  • Spot light PL608

    Lampu titik PL608

    21-541

    Pemotretan fisik MODEL NO. LED Brand Color Beam PowerMode Input Kabel Kabel Daya Luminous Flux Dimensi Drill Ukuran PL608 CREE CW, WW, NW, Red Green, Blue, Amber S10 / F40 Constant saiki 350mA Series 3M 2X0.75mm² Kabel 6W 500LM 93X70X112 N / A PL608D CREE CW, WW , NW, Abang Abang, Biru, Amber S10 / F40 Tegangan terus-terusan 24VDC Paralel 3M 2X0.75mm² Kabel 6.5W 500LM 93X70X112 N / A PL608RGB CREE 2R + 2G + 2B S10 / F40 Konstanta 350mA Series 2x3M 4X0.5mm² Kabel 6W N / A 93X70X112 N / A PL608DMX-RGB ...

  • Wall light ML1021

    Lampu dinding ML1021

    21-541

    Model pemotretan fisik No. LED Brand Color Beam PowerMode Input Kabel Kabel Daya Lampu Flux Dimensi Drill Ukuran ML1021 CREE CW, WW, NW, Green Green, Blue, Amber S20 / F60 Constant saiki 350mA Series 1W 1.1M 2X24AWG Cable 100LM D45X53 N / A ML1022 CREE CW, WW, NW, Green Green, Blue, Amber S20 / F60 Constant 350mA Series 2W 1.1M 2X24AWG Cable 200LM 35X75X56 N / A ML1022-30 CREE CW, WW, NW, Green Green, Blue, Amber S20 / F60 Constant Kabel 350mA saiki 2W 1.1M 2X24AWG Kabel 200LM 43X75X56 ...

Video Kanggo Instalasi Ing Lampu LED Dhasar

Babagan Kita

  • Eurborn

    Kualitas tinggi lan standar dhuwur.

    Eurborn minangka siji-sijine pabrikan Tionghoa sing didedikake kanggo panelitian, pangembangan lan produksi cahya njero ruangan ruangan njaba ruangan lan stainless steel. Beda karo pemasok liyane sing nindakake macem-macem jinis lampu, kita kudu tetep fokus amarga lingkungan sing keras sing nantang produk. Produk kita kudu bisa njupuk kahanan kasebut lan tampil kanthi sampurna tanpa preduli tantangane. Dadi kita kudu ngupayakake saben langkah kanggo ngasuransiake produk sing bakal nggawe sampeyan kepuasan

Sertifikat

  • sertifikat

    Eurborn nduweni sertifikat kualifikasi kayata IP, CE, ROHS, paten tampilan lan ISO, lsp.

    Sertifikat IP: Organisasi Perlindhungan Lampu Internasional (IP) nggolongake lampu miturut sistem pengkodean IP kanggo bahan tahan debu, materi asing padat lan gangguan banyu. Contone, Eurborn umume ngasilake produk ruangan kayata lampu sing dikubur & ing lemah, lampu ing njero banyu. Kabeh lampu stainless steel ruangan ketemu IP68, lan bisa digunakake nalika nggunakake banyu utawa banyu ing jero banyu. Sertifikat CE EU: Produk ora bakal ngancam syarat keamanan dhasar manungsa, kewan lan produk. Saben produk duwe sertifikasi CE. Sertifikat ROHS: Iki minangka standar wajib sing digawe dening undang-undang UE. Jeneng lengkap yaiku "Petunjuk Watesan Panggunaan Bahan-Bahan Mbebayani Tentu ing Peralatan Listrik lan Elektronik". Utamane digunakake kanggo standarisasi materi lan standar proses produk listrik lan elektronik. Luwih kondusif kanggo kesehatan manungsa lan perlindungan lingkungan. Tujuan standar iki yaiku kanggo ngilangi timbal, merkuri, kadmium, kromium heksavalen, biphenyl polybrominated lan ether diphenyl polybrominated ing produk listrik lan elektronik. Supaya luwih nglindhungi hak lan kapentingan produk, kita duwe sertifikasi paten tampilan dhewe kanggo umume produk konvensional. Sertifikat ISO: Seri ISO 9000 minangka standar sing paling misuwur ing antarane standar internasional sing diadegake dening ISO (Organisasi Internasional kanggo Standardisasi). Standar iki ora kanggo ngevaluasi kualitas produk, nanging kanggo ngevaluasi kontrol kualitas produk ing proses produksi. Iki minangka standar manajemen organisasi.

PROYEK BARENG

PAWARTA INDUSTRI

  • NGALAMI luwih akeh.

    Wanrranty saka Eurborn

    JAMINAN Eurborn Co., Ltd Kondisi lan watesan Eurborn Co. Ltd njamin produke saka manufaktur lan / utawa cacat desain sajrone wektu sing ditemtokake miturut ukum sing ditrapake. Periode garansi bakal diwiwiti saka tanggal invoice. Garansi ing p ...

  • NGALAMI luwih akeh.

    Wangun rma Eurborn

    Otorisasi Materi Bali (RMA) Formulir RMA ID Mangga isi kabeh kolom sing ditandhani * kanthi nggunakake huruf latin kapital - yen produk cacat gegandhengan karo pirang-pirang invoice, isi siji formulir saben saben invoice - yen informasi dianggep ora jelas, ...