• f5e4157711

Wangun rma Eurborn

Formulir Otorisasi Materi Bali (RMA)


RMA ID

  

 

Isi kabeh kolom sing ditandhani * kanthi nggunakake huruf latin kapital - yen produk sing rusak gegandhengan karo pirang-pirang invoice, isi siji formulir saben invoice - yen informasi dianggep ora jelas, RMA ora bisa ditampa - Kanthi mlebu formulir iki, syarat-syarat sing kasebut ing dokumen sing dilampirake ditampa. Panjaluk ditampa sajrone 60 dina wiwit ditemokake cacat.

Jeneng Perusahaan Pembeli 

 

 
Jeneng Kontak 


 
Telpon 


 
Email 

 

 

 
Alamat materi bali 

 

 
Referensi Invoice 


 
Jeneng Proyek

 

 

 

 

Penting kanggo nyedhiyakake artikel lan S / N sing bener kanggo nampa RMA

Barang 

 

Kode produk 

 

Kode seri 

 

Tanggal * lan katrangan ringkes babagan cacat 

 

1      
2      
3      
4      
Yen dibutuhake, terusake kaping telu kaca

 

Nyedhiyakake katrangan babagan cacat ing ngisor iki, kaya sing pas *

 

 

Dokumen sing dibutuhake kanggo nampa RMA:

 

- Iki saka diisi, ditandatangani lan cap

- Salin kuitansi faktur / penjualan

- gambar sing nuduhake cacat

- gambar sing nuduhake lingkungan operasi produk

- gambar sing nuduhake sambungan listrik produk

- gambar sing nuduhake rincian driver

 

Dokumen kasebut kudu dikirim menyang alamat email ing ngisor iki: info@eurborn.com, nyebutake "Jeneng perusahaan + panjaluk RMA" ing obyek email. Aja ngirim produk utawa instal produk nganti konfirmasi RMA ditampa. Kabeh dokumen pangiriman produk sing ana gandhengane karo RMA iki kudu jelas nuduhake ID RMA (pojok tengen ndhuwur formulir iki, ID RMA bakal ditawakake Eurborn Co., Ltd).

 

 

 

 

 

Tanggal, tapak asma lan prangko Tanggal panuku, tandha tangan lan prangko Eurborn Co., Ltd kanggo konfirmasi

 

 

 

 

 

Barang 

 

Kode produk 

 

Kode seri 

 

Tanggal * lan katrangan ringkes babagan cacat 

 

5      
6      
7      
8      
9      
10      
11      
12      
13      
14      
15      
16      
17      
18      
19      
20      
21      
22       
23      
24    
25      
26      
27      
28      
29    

 


Wektu kiriman: Jan-27-2021