Teknologi

  • Fungsi lan Kontrol Lampu LED jero banyu Ryokai LED

    Tipe Produk: Pambuka fungsi lan proses produksi lampu lingkungan Led cahya ing jero banyu Bidhang teknis: Lampu LED ing jero banyu LED, ndhukung standar USITT DMX512 / 1990, skala abu-abu 16-bit, level abu-abu nganti 65536, nggawe warna cahya luwih alus lan alus. B ...
    Waca liyane
  • Lampu lemah LED Pilihan produk sing cocog kanggo lampu

    Lampu LED ing lemah / reses saiki wis akeh digunakake kanggo dekorasi taman, pekarangan, alun-alun, halaman, kasur kembang, lan dalan-dalan pejalan kaki. Nanging, ing aplikasi praktis awal, macem-macem masalah ana ing lampu LED sing dikubur. Masalah paling gedhe yaiku masalah anti banyu. LED ing grou ...
    Waca liyane
  • Cara milih sumber cahya LED sing pas

    Kepiye milih sumber cahya LED sing pas kanggo cahya lemah? Kanthi akeh permintaan hemat energi lan perlindungan lingkungan, kita luwih akeh nggunakake lampu LED kanggo desain cahya dhasar. Pasar LED saiki yaiku campuran iwak lan naga, ...
    Waca liyane
  • Minangka bagean penting ing malang

    Minangka bagean penting ing lanskap, pencahayaan lanskap njaba ora mung nuduhake konsep lanskap Metode kasebut uga minangka bagéyan utama struktur ruang kagiyatan ruangan masarakat ing wayah wengi. Lanskap ruangan sing ilmiah, standar, lan ramah pangguna ...
    Waca liyane