• f5e4157711

Kabel anti banyu

Peringatan operasi spesifikasi produk

Instruksi kabel anti banyu

Cara mbuwang konektor lampu ruangan kanthi bener

Pencegahan pencegahan banyu lan kelembapan kanggo ngetik lampu liwat kabel listrikIP65 / IP66 / IP67 / IP68, Miturut panelitian lan tes, infiltrasi banyu minangka salah sawijining kerusakan paling gedhe ing perlengkapan ruangan. Gambar ing ngisor iki minangka wates khas sing bakal ditindakake papan:

Napa nggunakake konektor tahan banyu?

Nalika peralatan diuripake, suhu ing njero ruangan bakal saya suwe saya suwe saya malih. Kosok baline nalika lampu mandheg, suhu bakal mudhun alon-alon, Fenomena iki bakal nyebabake "efek siphonic". Ekspansi termal lan kontraksi ndadekake hawa ing njero njaba ruangan beda tekanan. Uap bakal nyusup menyang omah liwat entri kawat sanalika tekanan udara internal luwih cilik tinimbang eksternal. Infiltrasi disebabake sawetara sambungan sing salah kaya gambar ing ngisor iki:

Cara paling apik lan paling gampang kanggo nyegah filtrasi banyu yaiku kanthi langsung ngisolasi

Disaranake nggunakake konektor tahan banyu kaya gambar ing ngisor iki. Konektor digawe khusus kanggo lampu ruangan kanggo mesthekake yen perlengkapan kasebut dilindhungi.