• f5e4157711

Path Pembangunan

2020

2020 minangka taun sing paling angel. Supaya bisa bali menyang masarakat lan pelanggan, Eurborn nyoba paling apik kanggo mbantu kabeh wong. Kita nyumbang akeh alkohol lan topeng medis. Ora preduli apa kahanan sing angel, kita bakal milih perang bebarengan karo KAMU.

2019

Ing taun 2019, narik kawigaten kamanungsan lan budaya, kita wiwit nyiapake rencana perjalanan taunan kanggo karyawan garis depan saben taun.

2018

Ing taun 2018, kita nambah skala departemen penjualan lan pindhah menyang CBD pusat kutha Dongguan.

2017

Ing 2017, koridor shower Air bakal ditambahake. Cepet bisa ngrampungake rereget sandhangan, rambut, lan lebu rambut, sing bisa nyuda masalah polusi sing disebabake dening wong sing mlebu lan ninggalake wilayah sing resik.

2016

Ing 2016, kabeh perlengkapan kita lengkap karo paket LED CREE asli integral. Kanggo entuk kinerja LED sing paling apik lan dioptimalake, rampungake kabeh proses SMD ing omah.

2015

Ing 2015, kita nambahake 5 peralatan CNC sing diimpor saka Jepang lan 6 mesin percikan presisi Sodick saka Jepang.

2013

Ing taun 2013, kanggo nggawe pengumpulan data luwih akurat lan nggayuh kapasitas panyimpenan maksimal, kita nganyari kabeh seri peralatan menyang merek "EVERYFINE", sing stabil lan andal dioperasikake lan nduweni kemampuan anti-gangguan sing kuat.

2012

Ing taun 2012, kanggo nyedhiyakake analisis spektrum sing luwih stabil, trep, cepet lan akurat, kita ngganti tester spektrum lawas lan nggunakake analisa spektrum merek "EVERYFINE" sing canggih.

2011

Ing taun 2011, kanggo memenuhi standar inspeksi pabrik internasional, kita wiwit mbenerake lini produksi lan kanthi rutin nindakake pelatihan latihan pemadam kebakaran kanggo para karyawan.

2010

Ing taun 2010, tim sales internasional wiwit melu International Lighting Show.

2008

Ing taun 2008, lini produksi departemen cetakan ditambah.

2006

Eurborn Co., Ltd resmi didaftar ing taun 2006.

2006

Eurborn Co., Ltd resmi didaftar ing taun 2006.

Riwayat Perusahaan :

Eurborn Co., Ltd was officially registered in 2006 (2)

Eurborn Co., Ltd resmi didaftar ing taun 2006.

Eurborn Co., Ltd was officially registered in 2006 (5)

Eurborn Co., Ltd resmi didaftar ing taun 2006.

Eurborn Co., Ltd was officially registered in 2006 (33)

Ing taun 2008, lini produksi departemen cetakan ditambah.

Eurborn Co., Ltd was officially registered in 2006 (51)

Ing taun 2010, tim sales internasional wiwit melu International Lighting Show.

Eurborn Co., Ltd was officially registered in 2006 (42)

Ing taun 2011, kanggo memenuhi standar inspeksi pabrik internasional, kita wiwit mbenerake lini produksi lan kanthi rutin nindakake pelatihan latihan pemadam kebakaran kanggo para karyawan.

Eurborn Co., Ltd was officially registered in 2006 (21)

Ing taun 2012, kanggo nyedhiyakake analisis spektrum sing luwih stabil, trep, cepet lan akurat, kita ngganti tester spektrum lawas lan nggunakake analisa spektrum merek "EVERYFINE" sing canggih.

Eurborn Co., Ltd was officially registered in 2006 (15)

Ing taun 2013, kanggo nggawe pengumpulan data luwih akurat lan nggayuh kapasitas panyimpenan maksimal, kita nganyari kabeh seri peralatan menyang merek "EVERYFINE", sing stabil lan andal dioperasikake lan nduweni kemampuan anti-gangguan sing kuat.

Eurborn Co., Ltd was officially registered in 2006 (36)

Ing 2015, kita nambahake 5 peralatan CNC sing diimpor saka Jepang lan 6 mesin percikan presisi Sodick saka Jepang.

Eurborn Co., Ltd was officially registered in 2006 (27)

Ing 2016, kabeh perlengkapan kita lengkap karo paket LED CREE asli integral. Kanggo entuk kinerja LED sing paling apik lan dioptimalake, rampungake kabeh proses SMD ing omah.

Eurborn Co., Ltd was officially registered in 2006 (26)

Ing 2017, koridor shower Air bakal ditambahake. Cepet bisa ngrampungake rereget sandhangan, rambut, lan lebu rambut, sing bisa nyuda masalah polusi sing disebabake dening wong sing mlebu lan ninggalake wilayah sing resik. 

Eurborn Co., Ltd was officially registered in 2006 (45)

Ing taun 2018, kita nambah skala departemen penjualan lan pindhah menyang CBD pusat kutha Dongguan.

Eurborn Co., Ltd was officially registered in 2006 (48)

Ing taun 2019, narik kawigaten kamanungsan lan budaya, kita wiwit nyiapake rencana perjalanan taunan kanggo karyawan garis depan saben taun.

2020 minangka taun sing paling angel. Supaya bisa bali menyang masarakat lan pelanggan, Eurborn nyoba paling apik kanggo mbantu kabeh wong. Kita nyumbang akeh alkohol lan topeng medis. Ora preduli apa kahanan sing angel, kita bakal milih perang bebarengan karo KAMU.

Eurborn Co., Ltd was officially registered in 2006 (44)