• f5e4157711

GL150 Ing Lemah

Katrangan singkat:

Perlengkapan reses miniatur lengkap karo paket LED CREE integral lan pilihan kacang buncis 120 derajat. Kaca termod, konstruksi laut kelas 316 Stainless Steel dirating dadi IP68. Jejak produk diameter 76mm njamin aplikasi serbaguna. Opsi driver baris kalebu solusi 1m, 1-10V lan DALI sing bisa dimmable . Ana macem-macem suhu warna bisa dipilih. Iku gampang dikontrol, bisa nyadari fungsi ngganti warna, padhang sing dhuwur, konsumsi energi sing sithik, lan cahya alus. Ana rong pilihan desain kanggo lampu iki, sing siji yaiku perumahan lampu bundar lan liyane yaiku perumahan lampu persegi. Kaloro bentuk kasebut minangka produk kulawarga dhewe. Lampu lemah sing terintegrasi dilengkapi tabung pra-embedded, sing gampang dipasang lan gampang dipasang. Kaca temperatur keamanan sing dipasang ing ngarep tahan banget, lan kendharaan bisa nyopir langsung.


Detail Produk

Pengangkutan lan kemasan

Tes produk

Sertifikat

Kita beda

Tag Produk

Nembak fisik

DESCRIPTION

Sumber Lampu LED LED Daya Tinggi
Warni Cahya RGB, CW.WW, NW, Abang, Ijo, Biru, Amber
Materi SUS316
Optik 120 °
Kekuwatan 3W
Pasokan listrik N / A
Dimensi D76X47
Bobot 635g
Rating IP IP68
Persetujuan CE.RoHS, IP
Suhu sekitar -20 ° C + 45 ° C
Rata-rata urip 5O, OOOHrs
Aksesoris (Opsional) Nggih
Aplikasi Indoor / ruangan / Lanskap / jero banyu

CAHAYA GL150 GROUND

MODEL NO. Brand LED Werna JABUR PowerMode Input Wiring Diagram Kabel Kekuwatan Flux bercahaya Dimensi Ukuran Bor
GL150 CREE CW.WW, NW, Ijo Abang, Biru, Amber 120 Saiki pancet 350mA Seri Kabel 3M 2X0.75mm² 3W 300LM D76X47 D65
GL150D CREE CW.WW, NW, Ijo Abang, Biru, Amber 120 Tegangan terus-terusan 12 / 24VDC Paralel Kabel 3M 2X0.75mm² 3.5W 300LM D76X47 D65
GL150SQ CREE CW, WW, NW, Ijo Abang, Biru, Amber 120 Saiki pancet 350mA Seri Kabel 3M 2X0.75mm² 3W 300LM 76X76X47 D65
GL150RGB EDISON RGB 120 Saiki pancet 350mA Seri Kabel 2x3M 4X0.5mm² 7W N / A D76X47 D65
GL150DMX-RGB EDISON RGB 120 Tegangan terus-terusan 24VDC DMXController Paralel Kabel 1.1X 4X0.5mm² 3.5W N / A D76X47 D65
Decoder DMX wis dibangun * Dhukungan Data IES.
GL150-2
GL150-1

■ Peta proyek


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Kabeh produk bakal dikemas lan dikirim mung sawise kabeh produk lulus macem-macem tes indeks, lan kemasan uga potongan sing paling penting sing ora bisa diabaikan. Amarga lampu baja tahan karat relatif abot, kita milih karton bergelombang paling apik lan angel kanggo rincian bungkus supaya produk kasebut bisa dilindhungi kanthi apik saka pengaruh utawa benjolan sajrone transportasi. Saben produk Oubo cocog karo kothak batin sing unik lan bakal milih jinis kemasan sing cocog miturut sifat, negara, lan bobot barang sing diangkut kanggo mesthekake yen saben produk dikemas tanpa ninggalake celah ing antarane kothak lan produk tetep ing kothak Kemasan reguler yaiku kothak batin bergelombang coklat lan kothak njaba bergelombang coklat. Yen pelanggan kudu nggawe kothak warna tartamtu kanggo produk kasebut, kita uga bisa entuk, yen sampeyan menehi informasi babagan dodolan sadurunge, kita bakal nggawe pangaturan sing cocog ing tahap awal.

     

    Minangka produsen profesional lampu stainless steel ruangan, Eurborn duwe laboratorium pengujian lengkap. Kita meh ora ngandelake pihak katelu sing duwe outsourcing amarga kita wis duwe seri peralatan profesional sing paling canggih lan lengkap, lan kabeh peralatan rutin dipriksa lan dikelola. Priksa manawa kabeh peralatan bisa digunakake kanthi normal lan nyetel lan kontrol sing pas karo tes sing gegandhengan karo produk kaping pisanan.

    Lokakarya Eurborn duwe akeh mesin profesional lan piranti eksperimen kayata oven sing digawe panas, mesin deaerasi vakum, ruang uji UV ultraviolet, mesin marking laser, kamar uji suhu lan kelembapan, mesin uji semprotan uyah, sistem analisis spektrum LED cepet, distribusi intensitas bercahaya sistem tes (tes IES), oven ngobati UV lan oven pengeringan suhu terus elektronik, lsp. Kita bisa entuk sistem kontrol kualitas lengkap kanggo saben produk sing diprodhuksi.

    Saben produk bakal ngalami tes parameter elektronik 100%, tes penuaan 100% lan tes tahan banyu 100%. Miturut pengalaman produk suwene pirang-pirang taun, lingkungan sing diadhepi produk kasebut atusan kaping luwih abot tinimbang lampu njero ruangan kanggo lampu stainless steel ing njero lemah lan jero banyu. Kita ngerti tenan manawa lampu ora bisa uga nemoni masalah ing wektu sing cendhak ing lingkungan biasa. Kanggo produk Eurborn, kita luwih milih manawa lampu bisa entuk kinerja kerja jangka panjang ing macem-macem lingkungan sing keras. Ing lingkungan normal, tes lingkungan simulasi kita kaping pirang-pirang luwih angel. Lingkungan sing keras iki bisa nuduhake kualitas lampu LED supaya ora ana produk sing rusak. Mung sawise disaring liwat lapisan, Ober bakal ngirim produk sing paling apik kanggo kita tangane Pelanggan.

    测试

     

    Eurborn duwe sertifikat kualifikasi kayata IP, CE, ROHS, paten tampilan lan ISO, lsp.
    Sertifikat IP: Organisasi Perlindhungan Lampu Internasional (IP) nggolongake lampu miturut sistem pengkodean IP kanggo bahan tahan debu, materi asing padat lan gangguan banyu. Contone, Eurborn umume ngasilake produk ruangan kayata lampu sing dikubur & ing lemah, lampu ing njero banyu. Kabeh lampu stainless steel ruangan ketemu IP68, lan bisa digunakake nalika nggunakake banyu utawa banyu ing jero banyu. Sertifikat CE EU: Produk ora bakal ngancam syarat keamanan dhasar manungsa, kewan lan produk. Saben produk duwe sertifikasi CE. Sertifikat ROHS: Iki minangka standar wajib sing digawe dening undang-undang UE. Jeneng lengkap yaiku "Petunjuk Watesan Panggunaan Bahan-Bahan Mbebayani Tentu ing Peralatan Listrik lan Elektronik". Utamane digunakake kanggo standarisasi materi lan standar proses produk listrik lan elektronik. Luwih kondusif kanggo kesehatan manungsa lan perlindungan lingkungan. Tujuan standar iki yaiku kanggo ngilangi timbal, merkuri, kadmium, kromium heksavalen, biphenyl polybrominated lan ether diphenyl polybrominated ing produk listrik lan elektronik. Supaya luwih nglindhungi hak lan kapentingan produk, kita duwe sertifikasi paten tampilan dhewe kanggo umume produk konvensional. Sertifikat ISO: Seri ISO 9000 minangka standar sing paling misuwur ing antarane standar internasional sing diadegake dening ISO (Organisasi Internasional kanggo Standardisasi). Standar iki ora kanggo ngevaluasi kualitas produk, nanging kanggo ngevaluasi kontrol kualitas produk ing proses produksi. Iki minangka standar manajemen organisasi.

    证书

     

    1. Awak lamp produk digawe saka stainless steel SNS316L. 316 stainless steel ngemot Mo, sing luwih tahan korosi tinimbang 304 stainless steel ing lingkungan suhu dhuwur. 316 umume nyuda isi Cr lan nambah konten Ni lan nambah Mo2% ~ 3%. Mula, kemampuan anti korosi luwih kuwat tinimbang 304, cocog digunakake ing lingkungan kimia, banyu laut lan lingkungan liyane.

    2.Sumber cahya LED nganggo merek CREE. CREE minangka inovator pencahayaan lan produsen semikonduktor utama ing pasar. Kauntungan saka chip kasebut asale saka bahan silikon karbida (SiC), sing bisa nggunakake luwih akeh tenaga ing papan sithik, yen mbandhingake teknologi, bahan, lan produk sing wis ana liyane ngasilake kurang panas. CREE LED nggabungake flip-chip InGaN sing efisien energi lan substrat G · SIC® sing dimiliki perusahaan dadi siji, saengga LED kanthi intensitas dhuwur lan efisiensi dhuwur entuk kinerja biaya paling apik. 

    3. Kaca kasebut nggunakake kaca tempered + bagean saka layar sutra, lan kekandelan kaca 3-12mm.

    4. Perusahaan mesthi milih substrat aluminium konduktivitas tinggi kanthi konduktivitas termal ing ndhuwur 2.0WM / K. Substrat aluminium digunakake minangka bahan disipasi panas langsung kanggo LED, sing ana gandheng cenenge karo umur kerja LED. Substrat aluminium konduktivitas termal sing dhuwur duwe konduksi lan kemampuan disipasi panas sing apik, lan luwih cocog kanggo produk sing mbutuhake kemampuan disipasi panas sing dhuwur, utamane LED kanthi kekuatan dhuwur.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Cathetan penting: Kita bakal prioritas pesen sing kalebu "Jeneng perusahaan". Priksa manawa ninggalake informasi iki karo "pitakon sampeyan". Matur nuwun!